SoulGroup_075

Frönäring

Rain’s frönäring är vetenskapligt utformade kosttillskott som kommer direkt från naturen. Det finns ett flertal olika produkter som är utformade att stödja diverse funktioner i kroppen. Effekten i produkterna kommer från olika superfrön och andra naturliga ingredienser såsom bär och alger. 

Jag har själv börjat använda produkterna 2022 och de har verkligen fungerat så bra för mig att jag här vill lyfta fram mina favoriter. Jag är tacksam för all kunskap jag fått lära mig när det handlar om just de här produkterna och som kund har du friheten att testa vilken du vill och själv få se vilken skillnad den gör för just dig och din kropp. 🌱

”Om du fick välja mellan hälsa och pengar, vilket väljer du?”

Bryt

Mat för hjärnan, bränsle för kroppen. Ger naturlig energi.

Bryt_6

Vad är BRYT? 

BRYT är en naturlig nootropika som kombinerar kraften hos speciellt utvalda frön och andra ingredienser med vetenskapligt bevisade fördelar. 

Nootropika stöder hälsosam hjärnfunktion, förbättrar stresshanteringen och fungerar som en kognitiv förstärkare. BRYT gör allt detta och mycket mer. 

Vad gör BRYT för din kropp? 

Tänk på BRYT som den mest kraftfulla hjärnmaten du kan få tag på. Eftersom många människor försummar denna viktiga del av sin kost har vi gjort det enkelt. Varje ingrediens har handplockats av vårt eget forskarlag för att ge din hjärna de näringsämnen den behöver för att fungera när den är som bäst. Varje kapsel ger bränsle till hjärnan och ökar hjärnans kapacitet. 

Huvudingredienser


Lion’s mane (igelkottaggsvamp): är en av de svampar som är mest forskad på i världen. Lions Mane är känd för sin förmåga att öka neurologisk aktivitet och återhämtning. Man tror att Lions Mane kan hjälpa till vid Alzheimers och demens och kan lindra ångest och stress. 

L-theanin: en essentiell aminosyra som kan stimulera viktiga hormoner i hjärnan är en mycket viktig ingrediens i BRYT. L-theanin ger inte bara naturlig energi, utan har också förmågan att lugna vid ångest och öka endorfinproduktionen. 

Vattenmelonfrön: innehåller höga halter av fleromättade och enkelomättade fettsyror, liksom viktiga vitaminer som stödjer en hälsosam hjärnfunktion. Dessutom skyddar antioxidanterna i fröna mot fria radikaler. 

Chiafrön: fulla av hälsosamma fetter och aminosyror ger chiafröet näring åt hjärnan och bidrar till ökad kognitiv funktion och bättre minne. 

 

Soul Red

Ett supertillskott som är hälsosamt för hjärtat och stödjer ditt DNA

Soul_Red_9

Vad är Soul Red?

SOUL RED är en hälsomässig kraftkälla, vetenskapligt utformad speciellt för att förbättra kroppens funktion och prestanda. I en smart portionsförpackning på bara 60 ml får du en massiv mängd antioxidanter, vitaminer, mineraler och andra stärkande näringsämnen p.g.a att SOUL Red innehåller kraften hos frön och är helt naturlig. 

Vad gör Soul Red för din kropp?

SOUL RED är utformad för att vara så effektiv som möjligt. Den unika synergi-effekten mellan de olika ingredienserna gör det möjligt att förbättra hjärthälsan, skydda dig mot effekterna av miljöföroreningar och samtidigt stärka ditt immunförsvar. SOUL Red hjälper dig att känna dig yngre genom att reducera inflammation, ge dig mer energi och förbättrad cellfunktion. 

SOUL RED – ditt bästa bränsle.

Huvudingredienser

Svartkumminfrön – Nigella Sativa: Ett av de mest använda fröna i världen. Dess höga antioxidant-koncentration, vitamin- och mineralprofil samt kemiska förening gör det till ett superfrö med både vetenskapligt och historiskt bevisade fördelar. 

Röda hallonfrön: Med sin robusta fytonäringsprofil har hallonfröet förmågan att bekämpa oxidation, minska inflammation och förse kroppen med höga doser av vitamin C och D. 

Chardonnay druvkärna: Själva druvan är hälsosam och kärnan är ännu hälsosammare. Varje kärna i Chardonnay-druvan innehåller enorma mängder antioxidanter, vitaminer och andra anti-aging-främjande sammansättningar. 

D-ribos: Denna energikälla skapas vanligtvis naturligt i kroppen. Men vi har lagt till d-ribos till SOUL för att skapa mer energi på cellnivå, för kortare återhämtningstid, cellförnyelse och bättre prestation. 

Soul

En antiaging-produkt packad med antioxidanter! Den ökar energin på ett naturligt sätt och hjälper dig att känna dig utvilad, återställd och fräsch.

Vad är SOUL? 

SOUL är ett kosttillskott direkt från naturen som är vetenskapligt utformat. Vi extraherar oljor från superfrön som svartkumminfrön, svarthallonfrön och druvkärnor från Chardonnay-druvan, som tillsammans förstärker varandra. 

SOUL är en drickbar blandning som överträffar alla andra kosttillskott på marknaden. 

Vad gör SOUL för din kropp?

SOUL är formulerad för att förbättra interaktionen mellan mat och gener (nutrigenomik) för att stärka våra kroppar. Varje portion SOUL innehåller stora mängder antioxidanter och har antiinflammatoriska och immunstärkande egenskaper. Ingredienserna i SOUL arbetar tillsammans för att hjälpa din kropp att prestera på högsta nivå. Du kommer att känna dig utvilad och ung och vara fylld av energi.

Huvudingredienser 

Svartkumminfrön – Nigella Sativa: Ett av de mest använda fröna i världen. Dess höga antioxidant-koncentration, vitamin- och mineralprofil samt kemiska förening gör det till ett superfrö med både vetenskapligt och historiskt bevisade fördelar.

Svarthallonfrön – Rubus Accidentalis: Kända för sin robusta fytonäringsprofil, svarthallonfröet har förmågan att bekämpa oxidation, minska inflammation och förse kroppen med höga doser av vitamin C och D.

Chardonnay druvkärna: Själva druvan är hälsosam och kärnan är ännu hälsosammare. Varje kärna i Chardonnay-druvan innehåller enorma mängder antioxidanter, vitaminer och andra anti-aging-främjande sammansättningar.

D-ribos: Denna energikälla skapas vanligtvis naturligt i kroppen. Men vi har lagt till d-ribos till SOUL för att skapa mer energi på cellnivå, för kortare återhämtningstid, cellförnyelse och bättre prestation.

Bend

Få näring från naturen själv för alla dina 360 leder 

Vad är BEND? 

BEND är ett näringstillskott som fokuserar specifikt på dina leder på ett nytt sätt. Vårt eget forskarlag har handplockat varje ingrediens i BEND för att skapa en synergistisk blandning som dämpar inflammation, bygger brosk och stärker senor. BEND kamouflerar inte dina problem utan löser dem. 

Vad gör BEND för din kropp? 

Varje ingrediens i BEND har sin specifika roll. 
Svartkumminfrön minskar inflammation i lederna, gurkmeja återuppbygger och stärker brosk. Andra näringsämnen ger bränsle åt dina celler, bekämpar oxidation och minskar miljöpåverkan för att dina leder ska kännas starka och smidiga. 

Huvudingredienser

Glukosaminsulfat: Stödjer bildandet av brosk och håller lederna friska. 

Linfrön: Innehåller fettsyror och en kraftfull antioxidant-profil som ger din kropp vad den behöver för att främja friska leder och lindra muskelsmärta. 

Svartkumminfröolja: Känd för sina hälsosamma egenskaper, liksom sin kraftfulla antioxidant-profil. Svartkumminfröolja är en av de viktigaste. ingredienserna i BEND. 

Kurkumin (gurkmeja): En gammal ört som har studerats grundligt inom modern vetenskap för sina hälsofrämjande egenskaper. Stödjer hälsosam ledfunktion. 

Levagen: Även om levagen inte är allmänt känt har levagen kliniskt visat sig främja friska kroppsfunktioner. Levagen används av många företag vid tillverkning av hälsoprodukter. Pure Fruit Punch

Tarmhälsa och välbefinnande. Blandas i vatten för en välsmakande drink.

Vad är PURE? 

PURE är en kraftfullt sammansatt pro- och prebiotisk produkt. Vad är probiotika? Probiotika är goda bakterier som förbättrar magens allmänna hälsa, förbättrar matsmältningen och dämpar inflammation i tarmen. På grund av dålig kost, miljöfaktorer och åldrande minskar den probiotiska nivån, vilket minskar tarmhälsan och det allmänna välbefinnandet. 
Vårt eget forskarlag har utvecklat PURE. Varje portion innehåller prebiotika som är mat för probiotikan och gör den ännu mer effektiv och kraftfull. 

Dessutom innehåller PURE fröbaserade ingredienser för att minska inflammation och förbättra det allmänna välbefinnandet. 

Vad gör PURE för din kropp? 

PURE fyller på din kropp med det som förstörs av negativa miljöfaktorer och bearbetade livsmedel. Vår probiotiska produkt förbättrar matsmältningen, minskar uppblåsthet och ökar näringsupptaget. De fröbaserade ingredienserna i PURE minskar inflammation i magen som ofta uppstår på grund av dålig kost. När inflammationen bromsas ökar tarmens förmåga att absorbera näringsämnen vilket medför förbättrad hälsa och välbefinnande. 

Hela kroppen är sammankopplad. Ofta kan ryggsmärta komma från ett snäv muskulatur i höfterna eller låren. På samma sätt är ditt allmänna välbefinnande kopplat till din mage. När du förbättrar din tarmhälsa genom intag av bra näring och probiotika kan du känna dej lugnare, mer klartänkt och lyckligare. Vem vill inte det? 

Huvudingredienser

Pumpafröolja: Känd för sina fettsyror, antioxidanter och sin antiinflammatoriska profil som gör nytta för hela kroppen. Pumpafröoljan är en naturlig kraftkälla med särskilt god effekt på magen. 

Vattenmelonfröolja: Har utmärkta antioxidant-egenskaper och skyddar magcellerna från oxidation. Den är fiberrik och har en utmärkt fettsyraprofil, vilket gör den till en perfekt ingrediens i PURE. 

Linfröolja: Fiber med högt innehåll av Omega 3-fettsyror, vilket gör oljan antiinflammatorisk. Linfrönolja lugnar magen och gör den mer välfungerande. 

Prebiotisk profil: Effektiv prebiotika ger näring åt PURES probiotika. Prebiotika fungerar som ett naturligt bränsle som förstärker andra ingredienser i Pure och gör dem effektivare. 

Probiotisk profil: En komplex kombination av naturliga bakterier som förbättrar matsmältningen, minskar inflammation i magen och främjar god hälsa i allmänhet. Vårt vetenskapliga råd har tillfört en mängd friska bakterier till vår patenterade, levande cellblandning. 

Inulin: Finns i växter och fungerar som ett fiberliknande prebiotiskt medel. Dess unika kortkedjiga fettsyraprofil gör att den kan passera genom tunntarmen och in i tjocktarmen. På så sätt ger inulin näring åt PURES probiotika. 

Core

En detox av gröna blad och alger 

Vad är CORE? 

CORE är en blandning av frön, gröna blad och alger. Forskarna har använt det bästa och hälsosammaste från växtriket. En påse CORE ger mer antioxidanter, vitaminer och mineraler per dos (30 ml) än 8-9 portioner frukt och grönsaker. Detta är supermat när den är som bäst! 

Vad gör CORE för din kropp? 

CORE har många funktioner, men är framtaget särskilt för de som inte får i sig den nödvändiga dagliga dosen av frukt och grönt som kroppen behöver. CORE avgiftar och renar dina organ och hjälper dem att fungera bättre. CORE hjälper också till att balansera blodtryck, kolesterol- och insulinnivåer. Dessutom minskar CORE inflammation i din vävnader, stärker immunförsvaret och förbättrar kognition och hjärnverksamhet. Detta är supermat i en liten portionsförpackning, enklare blir det inte. 

Supergrönt för superhälsa! 

Huvudingredienser 

Svartkumminfrö Nigella Sativa: ett av de mest använda fröna i världen. Dess höga antioxidant-koncentration, vitamin- och mineralprofil samt kemiska förening gör det till ett superfrö med både vetenskapligt och historiskt bevisade fördelar. 

Grönkål: Känd supermat full av svavel, kostfiben och mycket mer. Grönkål främjar god matsmältning, nedbrytning av fett och reglerar blodsockret. 

Tranbärsfrön: Innehåller höga halter av fleromättade och enkelomättade fettsyror, fosfolipider, fytosteroler och stora mängder antioxidanter. 

Spirulina: En grön alg som kan förbättra hjärnans funktion, öka antalet vita blodkroppar och bidra till friskare lever. 

Mjölktistel: En av världens mest kraftfulla lever- avgiftare. Oljan som vi extraherar från mjölktistelfröet är rik på antioxidanter och andra renande komponenter. 

Vetegräs: Supermat med hög koncentration av klorofyll, vitaminer och matsmältningsenzymer. 
Viv3

Oöverträffad immunboostande kraft. Ojämförligt skydd för våra celler.

Vad är Viv3?

Det är ett super-laddat, naturligt framställt vitamin D-tillskott. Detta otroligt fina tillskott kombinerar kraftfulla vitaminer med immun-förstärkande egenskaper, smakar gott och hjälper oss hålla oss friska.

Vad gör Viv3 för din kropp?

Viv3 fungerar först och främst som en immunförstärkare. Det förser ditt immunförsvar med näringsämnen och den kraft det behöver för att agera och reagera när ohälsa försöker tränga in i din kropp. Vi har dessutom lagt till en kombination av andra ingredienser för att bekämpa oxidation, öka andra vitaminnivåer i kroppen, förse dig med hälsosamma fettsyror och andra livsbejakande näringsämnen för dina celler. Summan av kardemumman: Viv 3 hjälper dina celler att fungera bättre och på så sätt hålla din kropp friskare.

Huvudingredienser

Vitamin d3 olja: En kraftig ingrediens som kan hjälpa med att reglera kalcium och fosfat i kroppen. Det är också en grundläggande komponent för att bygga starka ben, tänder och styrka i kroppen. En god dos med Vitamin D3 kan förbättra din kropps funktioner.

Vitamin E: En nyckelingrediens i att stöda hudens och ögonens välmående. Dess antioxidant-rika egenskaper hjälper till med att skydda dina celler och förbättra välmåendet i det stora hela.

Olja av tomatfrö: En källa av viktiga fettsyror som din kropp behöver för att fungera och hållas frisk. 

Havtornsolja: En naturlig booster för ditt välmående samtidigt som den skyddar dig mot tecken på åldring, oxidativ skada och mycket mera. Detta lilla bär med sina frön har en stor effekt för sin storlek.

Organiskt citrus extrakt: Fungerar inte bara som smaksättare utan ger dig även alla fina effekter av citrus.