Kontakt

Anno Höglund-Mäenpää

· Telefon: 044 5000 515
· E-post: annu56(a)hotmail.com
· Plats: Nagu, Finland
· Webb: kostenikondis.fi

Hör av dig! Meddelande eller e-post passar när som helst, men ring gärna först efter kl. 16.00.

För mig känns det meningsfullt att kunna coacha, inspirera och hjälpa andra till ett bättre och mer hälsosamt liv via just kosten, eftersom hälsosamma kostvanor har en stor inverkan på vår hälsa och vårt välbefinnande. Jag vill gärna hjälpa också dig!

Ta första steget på vägen till ett hälsosammare liv – ring eller mejla mig nu! Du kan också ge dina kontaktuppgifter åt mig med ett meddelande här, så kontaktar jag dig.

Annos story

– Varför och vad jag brinner för

Det är väldigt viktigt att äta och ännu viktigare är det att äta rätt. Det är en av orsakerna till att jag utbildat mig till kostrådgivare.

Den andra orsaken känner säkert många igen sig i – en riktig krångelmage! Nästan hela mitt vuxna liv har min mage endera svällt upp som en ballong eller växlat mellan förstoppning och diarré. Det var så frustrerande! Under åren 2017-2018 blev det helt hopplöst och jag prövade allt från ”hästkurer” till olika dieter, men inget hjälpte.

Jag sökte desperat efter hjälp och då hittade jag utbildningen till kostrådgivare. På kursen lärde jag mig hur man på bästa sätt ska ta hand om sig själv och sin kropp. Kunskapen jag fick hjälpte mig och nu mår jag själv bra. Jag vill gärna dela med mig av både mina kunskaper och erfarenheter och hjälpa andra i samma situation, för ingen ska behöva må så dåligt som jag gjorde när det finns hjälp att få!

· Certifierad kostrådgivare från Folkhälsan i Norrvalla
· Kursen vegetarisk- och vegankost vid Folkhälsan i Norrvalla
· Kostombud från Bergklint Education Sverige